За Three Bears

Home / За Three Bears

Актьори или продуценти

КАКВИ СМЕ
ВСЪЩНОСТ?

Продуктът, който създаваме

С КАКВО СЕ ЗАНИМАВАМЕ?

Партньорството преди всичко

С КОГО РАБОТИМ?

Актьори или продуценти

КАКВИ СМЕ ВСЪЩНОСТ?

bear

През годините реализирахме много успешни театрални, филмови и телевизионни проекти, благодарение на които успяхме да изградим себе си, преодолявайки ограниченията и трудностите. Участието ни в някои от най-популярните рекламни, телевизионни и филмови продукции ни помогна да натрупаме необходимия опит и знания за този бизнес. А включването ни в редица международни проекти ни научи да случваме нещата в Three Bears Entertainment, само на високо професионално ниво.

За нас Театърът е изкуството

на Хората.

Продуктът, който създаваме

С КАКВО СЕ ЗАНИМАВАМЕ?

bear

За всеки наш проект внимателно подбираме хората, с които работим. Залагаме на доказани в своите области професионалисти, без да правим компромиси. Вярваме, че освен продукт с културни достойнства, създаваме и възможност за творческо развитие и израстване на целия екип. Основен наш приоритет е да насърчаваме културното развитие на младата публика, нейното активно включване и съ-причастност към културния живот.

За нас Театърът е изкуството на Хората. Театърът се случва ТУК-и-СЕГА, с тези хора, защото публиката създава представлението също толкова, колкото и актьорите. Първите ни три самостоятелни проекта следват точно това верую. „Спанак с картофи”, „АРТ” и „Дакота“ се играят в Сатиричен театър „Алеко Константинов” в София, но редовно имат гастроли в много български градове, защото искаме да ги споделяме с възможно най-много зрители.

Театърът се случва ТУК-и-СЕГА, защото Публиката създава представлението също толкова, колкото и актьорите.

Партньорството преди всичко

С КОГО РАБОТИМ?

bear

Имаме готовност да работим с театри и театрални компании както в България, така и в чужбина. За нас доброто партньорство е основополагащо и има главна роля в случването на всеки един проект. Партньорствата, които имаме и търсим, градим с доверие, професионализъм, добра комуникация и се стремим да ги превърнем в успешни и устойчиви. Защото искаме да реализираме идеите си заедно, за да станат ефективни практики в сферата на изкуството и рекламата.

За нас са важни и малките, и големите партньорства, защото всяко едно от тях ни помага да растем, да вървим напред и да случваме все по-мащабни и смислени проекти.

МАТЕРИАЛИ

Корпоративни

Three Bears Presentation

Three Bears corporate poster

Three Bears poster

Theatres Night Photosession

За фенове

CV на Юлиан Вергов

CV на Владимир Карамазов

CV на Захари Бахаров

Постер с автографи


Всички предоставени материали са собственост на Three Bears Entertainment по смисъла на ЗАСП.
При публикуване на предоставена снимка, ви молим да публикувате името на нейния автор.
Ако имате въпроси, свържете се с нас, с удоволствие ще ви отговорим!