Последната за сезона „Дакота“ с лятна цена

31/05/2017/0/0
Home / Новини / Последната за сезона „Дакота“ с лятна цена

Последното за сезона представление „Дакота“ ще е на лятна цена – 10 лв. Билетите са в продажба на касата на Сатиричния театър и онлайн на http://tickets.satirata.bg/.
Топ комедията на Жорди Галсеран разказва за Иполит Харàма, чийто живот най-неочаквано се преобръща. След две седмици в кома, той започва да сънува кошмари, а те, един по един, започват да се случват.
Светът на Иполит губи своите очертания и вече никой не може да разбере къде свършват сънищата и откъде започва истината.

„Всичко в този спектакъл е брутално – героите, отношенията помежду им, стечението на обстоятелствата, логиката на събитията… Брутално добри са и актьорите Юлиан Вергов, Захари Бахаров и Владимир Карамазов, както и гостуващата на триото… Александра Василева. И последното, но не по значение, брутално добро нещо в „Дакота“ е текстът.“
Даниел Димитров, novinite.bg

„Със спектакли като този по Галсеран публиката проглежда – за красотата и многообразието по света, описани в играта, наречена театър. Езикът на тази пиеса е елегантен и умен, и очевидно поражда удоволствие у актьорите.”
Диляна Димитрова, ploshtadslaveikov.com

 

12 юни 2017, 19:30
с участието на: Александра Василева, Захари Бахаров, Юлиан Вергов и Владимир Карамазов
режисьор: Владимир Пенев
художник: Никола Тороманов
композитор: Калин Николов

Прочетете още