„Дакота“ в официалната програма на Празниците на изкуствата Аполония 2015

28/07/2015/0/0
Home / Новини / „Дакота“ в официалната програма на Празниците на изкуствата Аполония 2015

Най-новото представление на Three Bears Entertainment „Дакота“ е включено в официалната програма на 31-вото издание на Празниците на изкуствата Аполония 2015 и ще зарадва зрителите на фестивала на 5 септември от 18:30 ч. в Читалище „Отец Паисий“. Участието на „Дакота“ е и официален дебют на Захари Бахаров, Юлиан Вергов и Владимир Карамазов с техен самостоятелен проект в този фестивал.

Главният герой в „Дакота“ работи това, което иска, има съпруга, която обича и всеки момент чака да му се роди дете. Но най-неочаквано целият му живот се преобръща. След две седмици в кома, той започва да сънува кошмари, а те, един по един, започват да се случват. Светът на Иполит губи своите очертания и вече никой не може да разбере, къде свършват сънищата и откъде започва истината.

Празниците на изкуствата Аполония показват постиженията на българските творци – автори и изпълнители, да съхранят традицията и да подкрепят новите идеи, експерименталните и нестандартни решения в областта на всички изкуства. За първи път фестивалът се провежда през 1984 г. и оттогава досега в програмата му винаги има включени продукции в областта на театъра, музиката, литературата, киното, балета, пластичните изкуства, архитектурата и детска програма.

Прочетете още