Владо и Юли в Grant’s True Tales

13/04/2016/0/1
Home / Be@r's Blog / Владо и Юли в Grant’s True Tales

grant's

Шотландската story telling платформа Grant’s  True Tales  събра в Sofia Live Club  Юлиан Вергов, Владо Карамазов, Христо Петков и Теодора Духовникова. Актьорите поднесоха любопитни лични истории от своето близко и далечно минало на многобройната публика.  Някои от разказите предизвикаха смях, други – още повече смях.

Поредицата от актьорски, моторджийски и пътешественически  къси и по-дълги случки от вълнуващия живот на Юли и Владо беше кулминацията на вечерта. След края на събитието се извиха дълги опашки от фенове на двамата актьори, които запаметиха паметния момент в множество селфита и автографи.

Поредното издание на Grant’s  True Tales  дефинира измерението на истинския успех, който не се „изчислява“ нито в пари, нито в материални облаги. Измерва се с истинските приятели, с които животът по една или друга причина те е събрал. Измерва се в споделените моменти, в споделените амбиции. Твоят успех не е само твой, защото никой не е станал велик сам. А и какво е успехът, ако не го споделиш с онези, които са те подкрепяли и вдъхновявали по пътя към него?
Grant’s True Tales почете успеха на истинското приятелство с истинските истории на Юлиан Вергов, Владо Карамазов, Теодора Духовникова и Христо Петков.

true tales

#StandTogether

Прочетете още