Три за щастие! Трета премиера и трима щастливи творци в нея!

30/07/2015/0/0
Home / Be@r's Blog / Три за щастие! Трета премиера и трима щастливи творци в нея!

Казват, че три е числото на устойчивостта, защото събира в себе си минало, настояще и бъдеще. Сред характеристиките му са сила, действеност, решително преодоляване на трудностите и безкомпромисна работоспособност. Нещо много специално се случи в третия проект на Three Bears, може би, защото вложихме в него много енергия, много Любов и го споделихме с много истински Приятели. За пореден път се уверихме, че вложеният труд има смисъл и винаги се възнаграждава с добри резултати. Бяхме толкова вдъхновени от текста и от екипа, с който го случихме, че сега, три месеца по-късно все още ясно си спомняме онова „многопосочно“, вселенско усещане минути преди да излезем на сцената за първата Дакота – в това усещане се смесваха и приземяване, и излитане, и замайване, и заедност, и съ-мислие, но основната съставка беше щастие. И то от онази „разновидност“ на щастието, която те връхлита мигновено и също толкова мигновено обгръща Сцената.

Имаше по много от всичко в този проект – и премеждия, и трудности, и решителност, и несигурност, и вяра, и надежда, и приключения, и дъ-ъ-ъ-ъ-ълги репетиции.

Дакота отвори нова страница в нашия професионален Път, показа ни възможни посоки, в които да поемем, откри неподозирани способности във всеки един от нас.

Дакота ни направи още по-безкромпромисни към работата и още по-Влюбени в Театъра.

Прочетете още